Om

VimleWebbs verksamhetssymbolOm VimleWebb AB

Vår styrka är att se ditt behov och skapa en hemsida utifrån det, vi skjuter inte onödigt högt utan hittar lösningen som passar bäst för just dig/ditt företag. Vi lyssnar på dina önskemål och idéer, men tillför och kanske rent av säger att du borde tänka om. Dialogen är viktig för att kunna göra ett bra arbete och för ett perfekt slutresultat. Genom vårt stora nätverk och många samarbetpartners har du tillgång till hungrig och proffsig kompetens, utan att betala för dem förrän de behövs.

Anna Forsberg

vimlewebb-wordpress-hemsidor-kurser-anna-forsberg

VimleWebb AB drivs och ägs av Anna Forsberg som har arbetat med webb sedan 2008. På fritiden spenderar Anna gärna tiden med sin familj och sina minigrisar. Hon tränar, kör bil och njuter av livet.

VimleWebbs kultur

Kulturen som genomsyrar hela verksamheten på VimleWebb är: passion, effektivitet, funktion, kunskap och samarbete.

Rött är pulserande, varmt, starkt och spännande. Fyllt av energi, entusiasm och inspiration. Står för Annas unika och personliga prägel på företaget, hennes engagemang och höga servicegrad. Ärlighet och seriositet. Eftersträvar extremt goda relationer.

Cerise utstrålar självsäkerhet och mognad. En feminin och kärleksfull färg som är pigg, tempofylld och intensiv. Står för snabbheten och intensiteten i företaget. Annars personlighet och spontanitet! Kostnadseffektivitet och förmågan att generera resultat. Att förstå affären!

Lila uppfattas som en förtroendeingivande, seriös och ambitiös färg. Stimulerar hjärnan vid problemlösning. Associeras även med fantasi och kreativitet. VimleWebb skapar och utvecklar hemsidor med hög funktionalitet och användarvänlighet.

Solskensfärgen som associeras till glädje, intellekt och energi. Stimulerar mental aktivitet och ger musklerna energi. Gör oss pratsamma och kommunikativa. VimleWebb gör hemsidorna i nära samarbete med kunden. Anna är både lyhörd och social.

Grönt står för tillväxt och harmoni. Förknippas med säkerhet och ambition. En frisk färg som underlättar vår koncentrationsförmåga. VimleWebb ligger i fronten inom sitt verksamhetsområde och Anna är mycket tekniskt intresserad. Håller utbildningar och föreläsningar.