Om

VimleWebbs verksamhetssymbolOm VimleWebb AB

VimleWebbs styrka är att se ditt behov och skapa en hemsida utifrån det, skjuter inte onödigt högt utan hittar lösningen som passar bäst för just dig/ditt företag. Det lyssnas på dina önskemål och idéer, men tillförs och det kanske rent av sägs att du borde tänka om. Dialogen är viktig för att kunna göra ett bra arbete och för ett perfekt slutresultat. Genom VimleWebbs stora nätverk och många samarbetpartners har du tillgång till hungrig och proffsig kompetens, utan att betala för den förrän den behövs.

Namnet VimleWebb

Vimle är byn där Anna bodde när verksamheten startade. Numera är företaget beläget centralt i Alingsås.

Historik

2008 Verksamheten startas, ingår i familjens andra företag Vimle Glas AB
2012 VimleWebb blir eget aktiebolag
2012 Ny grafisk profil implementeras
2014 VimleWebb flyttar till Alingsås

Om Anna Forsberg

vimlewebb-wordpress-hemsidor-kurser-anna-forsberg

Foto: Anna-Klara Sandberg sommaren 2013

VimleWebb AB drivs och ägs av Anna Forsberg som har arbetat med webb sedan 2008. På fritiden spenderar Anna gärna tiden med sin familj, tränar, kör bil och njuter av livet.

Namn: Anna Forsberg

Född: 1967 i Kungälv

Yrke: Producent, projektledare, utbildare, konsult, VD – allt i VimleWebb AB

Bor: Herrljunga

Familj: Man och två utflugna barn

Tidigare jobb: Affärsutvecklare Mecotech samt inköpare Swisslog

Favoritresmål: Troligtvis inte upplevt det än. Barnen är utflugna och nu kan vi se och uppleva det som vi vill uppleva utan att ta hänsyn till deras behov och önskemål. Vi besökte Cornwall i Södra England i dec 2013 och det var en fantastisk upplevelse. Skulle gärna besöka högländerna i Scotland och en NHL-hockey match i New York.

Lyssnar på: Hög musik. När jag tränar, städar, solar eller bara slappar i soffan. Annars blir det en och annan pod från Värvet emellanåt.

Läser: Kriminalromaner och deckare i pocketformat. Digitalt blir det mest Twitterflödet och en del av de länkarna jag ser där. Skummar av mitt RSS-flöde emellanåt.

Tittar på: Trädgårdsmåndag, Greys Anathomy & Revenge. Fastnar framför gamla serier på Netflix ibland.

Favoritsport: Att utöva: löpning och danspass som gruppträning. Att titta på: ishockey, längdskidor och handboll

Favoritlag: Frölunda Indians

Behöver jag göra för att må bra: spendera tid med familjen, göra ingenting, träna och äta bra.

Drömmer om: barnbarn

VimleWebbs kultur

Kulturen som genomsyrar hela verksamheten på VimleWebb är: passion, effektivitet, funktion, kunskap och samarbete.

Rött är pulserande, varmt, starkt och spännande. Fyllt av energi, entusiasm och inspiration. Står för Annas unika och personliga prägel på företaget, hennes engagemang och höga servicegrad. Ärlighet och seriositet. Eftersträvar extremt goda relationer.

Cerise utstrålar självsäkerhet och mognad. En feminin och kärleksfull färg som är pigg, tempofylld och intensiv. Står för snabbheten och intensiteten i företaget. Annars personlighet och spontanitet! Kostnadseffektivitet och förmågan att generera resultat. Att förstå affären!

Lila uppfattas som en förtroendeingivande, seriös och ambitiös färg. Stimulerar hjärnan vid problemlösning. Associeras även med fantasi och kreativitet. VimleWebb skapar och utvecklar hemsidor med hög funktionalitet och användarvänlighet.

Solskensfärgen som associeras till glädje, intellekt och energi. Stimulerar mental aktivitet och ger musklerna energi. Gör oss pratsamma och kommunikativa. VimleWebb gör hemsidorna i nära samarbete med kunden. Anna är både lyhörd och social.

Grönt står för tillväxt och harmoni. Förknippas med säkerhet och ambition. En frisk färg som underlättar vår koncentrationsförmåga. VimleWebb ligger i fronten inom sitt verksamhetsområde och Anna är mycket tekniskt intresserad. Håller utbildningar och föreläsningar.