0704-401-401 anna@vimlewebb.se

Om VimleWebb

Ser till ditt företags behov och syfte

VimleWebbs styrka är att se ditt och ditt företags behov och skapa en webbplats utifrån det, skjuter inte onödigt högt utan hittar lösningen som passar bäst för just dig/ditt företag. Dina önskemål och idéer får såklart stort utrymme, men det tillförs nytt att tänka på och det kanske rent av sägs att du borde tänka om. Dialogen är viktig för att kunna göra ett bra arbete och för ett perfekt slutresultat.

Vad du kan förvänta dig av VimleWebb

Passionen för teknik, digitalisering och relationer genomsyrar verksamheten. Flexibilitet, lyhördhet, kreativitet och ett effektivt arbetssätt är viktiga ingredienser i arbetet för att skapa kostnadseffektiva och grymma webbplatser, det kan du förvänta dig av VimleWebb!

Genom VimleWebbs stora nätverk och många samarbetpartners har du tillgång till hungrig och proffsig kompetens, du betalar bara för den kompetens som används för ert behov. Du har en kontaktperson!

2021

Företaget fortsätter vara svenskt men vi jobbar från Portugal.

2020

Kontoret sägs upp och företaget sköts helt digitalt.

2018

Företagets kapacitet fördubblas när Annas man Roger går in på heltid i bolaget.

2017

Ny webbplats lanseras i augusti, samtidigt togs bloggdelen bort helt.
Intervjuad av Gott Prat

2016

Praktikanten Jenny ger mängder av energi & kunskap

2014

VimleWebb flyttar till Alingsås

2012

VimleWebb blir eget aktiebolag och ny grafisk profil implementeras

2011

Anna håller första föreläsningen om webbyrå och WordPress på Högskolan i Borås. Upprepas varje år under 6 år.

2008

Verksamheten startas av Anna och varumärket börjar byggas. Redovisningsmässigt ingår VimleWebb från början i familjens andra företag Vimle Glas AB.

Varför välja VimleWebb?

Förstår dina affärer

Webbplatsen produceras efter ditt företags behov. Även det du inte visste att du behövde beställa finns med i leveransen. Pris enligt budget.

Tryggt och korrekt

Våra erfarenheter samt suget efter ny kunskap skapar din trygghet! Hög kvalitet i allt arbete och vi välkomnar långa samarbeten.

Snabbt och pålitligt

Effektivt och strukturerat arbete med kvalitet och noggrannhet i fokus. Svarstider på mail är korta och deadlines hålls garanterat.

Ökar din effektivitet

Genom att lägga din webbplats i våra händer kan du fokusera på det du är bäst på. Så gör vi det vi är bäst på – sköter din webb!

Vem står bakom företaget VimleWebb AB?

VimleWebb AB ägs och drivs av mig, Anna Forsberg, som arbetat med webb på heltid sedan 2008 då jag startade VimleWebbs verksamhet. Mina dagar består i att leda pågående projekt framåt, förvalta befintliga sajter och träffa kunder för att diskutera utveckling och nya uppdrag. Men det är också mycket support och rådgivning på agendan.

Under sju år höll jag även föreläsningar på Högskolan i Borås om WordPress och om arbetet med att driva webbyrå och webbprojekt. Avslutade det uppdraget när jag började resa mer.

Jag arbetar tillsammans med min man Roger, han sköter främst förvaltning och buggtestning. Utöver att resa, läser jag gärna kriminalromaner, lagar mat och bloggar. Vill du lära känna mig lite mer är du välkommen att hänga med på min blogg anna-forsberg.se

Är VimleWebb rätt WordPress webbyrå för dig?