0704-401-401 anna@vimlewebb.se

Next Stop Gothenburg

Kund

Västsvenska Handelskammaren – projektet Next Stop Gothenburg

Lansering

december 2017

Syfte

Next Stop Gothenburg är ett nytt projekt inom Västsvenska Handelskammaren och en modern webbplats behövdes. Syftet med projektet är att stärka attraktionskraften för Göteborg, visa ungdomar att det finns många bra arbetsgivare i stan och motivera dem välja Göteborg som sin nya stad att bo och jobba i.

Webbplats

www.nextstopgothenburg.com

När det var dags att skapa en hemsida till vårt projekt Next Stop Gothenburg blev jag tipsad om att kontakta Anna på VimleWebb. Redan vid vårt första möte stod det klart för mig att Anna var precis rätt person för mig att arbeta tillsammans med. Anna hjälpte mig att ställa de frågor jag inte visste att jag hade, guidade mig genom en okänd djungel för att tillsammans hitta fram till den hemsida jag hade sett framför mig. Anna tog sig tid att verkligen lyssna, även på det jag inte sa, för att skapa den sida jag önskade.

Anna är oerhört kompetent inom detta område och möter mig som kund på ett både proffsigt och hjärtligt sätt. Jag är mer än nöjd med resultatet och ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Moa Andersson

Next Stop Gothenburg, Västsvenska Handelskammaren

Är VimleWebb rätt WordPress webbyrå för dig?