Slappna av och var trygg med ett förvaltningsavtal

Varför ska du ha ett förvaltningsavtal?

Din webbplats är byggd på en digital plattform, WordPress. Det är en programvara som ständigt utvecklas. Om du inte själv sköter uppdateringarna av WordPress och dina tillägg är risken stor att du drabbas av intrång på din webbplats. Dessutom innebär flera uppdateringar under året även en hel del nya funktioner och förbättringar för dig som administratör. De vill du inte missa!

Varför vill någon in på din webbplats?

Ett intrång handlar inte om att någon ska stjäla ditt innehåll. Det är hackare som vill använda din webbplats som avsändare för olika typer av reklam, lägga in länkar till webbplatser du inte vill länka till men också att låta din webbplats vara en del i en överbelastningsattack mot förbestämda mål, som t.ex. banker.

Avtal som erbjuds för WordPress webbplatser

förvaltningsavtal

Man kan inte gardera sig mot intrång till hundra procent, men man kan försvåra med ett förvaltningsavtal. VimleWebb erbjuder tre nivåer av förvaltningsavtal: lilla, mellan och stora avtalet. Oavsett nivå kan du lita på att din WordPress programvara och installerade tillägg håller senaste versionen.

Uppdateringar, backuper, stickprovskontroller, optimeringar, länkhantering och laddningstider är några av de saker som vi sköter via underhållsavtalen.

För att få veta mer om de olika nivåerna kontakta Anna så hjälper hon dig att hitta rätt nivå för just din webbplats.

Säkerhetsavtal

Säkerhetsavtalet innebär att vi ger din webbplats ett av de bästa skydden mot intrång, att eventuellt intrång snabbt saneras, att webbplatsen återställs och tas bort från svartlistningar samt att du inte drabbas av oförutsedda kostnader eller nertid av webbplatsen.

Din webbplats läggs bakom en vägg av säkerhetskontroller, det sker en ständig övervakning av din webbplats och på sökmotorernas svartlistor för att snabbt kunna starta sanering vid eventuellt intrång. Efter sanering återställs din webbplats och eventuella ytterligare nödvändiga säkerhetsåtgärder vidtas. Avtalet täcker alla intrång, oavsett hur många det blir under avtalsperioden.

Betalning & bindningstider

Det finns inga som helst bindningstider på våra avtal! Du väljer själv att betala för den period som du vill att avtalet ska löpa på. Det kan vara en månad, en kvartal, ett halvår eller ett år. Du kan när som helst säga upp ditt avtal genom att inte betala nästa faktura. Svårare än så är det inte! Betald faktura återbetalas inte.

Vi tycker det är viktigt att arbeta med dig som vill vara vår kund, inte för att du är bundna via ett avtal att göra det. Därför kan du när som helst byta leverantör om du inte skulle vara nöjd med oss!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med din WordPress webbplats?

Boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte, digitalt eller över en kopp kaffe!