En erfaren lärare som lovar att du lär dig

Vill du själv kunna sköta din webbplats?

En hemsida som har aktuellt innehåll ger mer affärer. En hemsida som det händer något på gillas av besökarna men också av Google. Det bidrar till ökad ranking hos Google när de ser att mer innehåll skapas och att webbplatsen lever.

Om du själv sköter uppdateringarna av innehållet så blir det av oftare. När du känner dig bekväm med att skapa nyheter och lägga ut nya bilder kommer webbplatsen att leva och det är inte bara viktigt, vi tycker också det är roligt att se en snygg och bra webb!

Förtroende av Högskolan i Borås

Under fem år har Anna hållit föreläsningar i WordPress på Högskolan i Borås och varit elevernas handledare när det gäller WordPress. Även lärarna har gått utbildning i WordPress hos Anna.

”Att hålla utbildningar/kurser är väldigt roligt. Det är kul att se hur kursdeltagarna/eleverna utvecklas och vågar ta nästa steg. När viljan finns att lära sig vill jag gärna hjälpa till! Det är häftigt – nästan som att se barnen ta sina första steg – när en från början väldigt ovan kund publicerat sitt första egna inlägg t.ex.” säger Anna

Vad säger kurs/utbildningsdeltagare?

”Anna är en lärare med personlig karaktär som inte räds att ge av sig själv, både vad gäller egna erfarenheter och den egna tiden.

Hon har en pedagogisk förmåga i det att hon successivt bygger upp dina kunskap från grunden till mer avancerat och skapar en gedigen kompetensplatta att utgå ifrån i kommande arbetssituationer.”

Elev webbredaktörsprogrammet, Högskolan i Borås

Vilka WordPress kurser erbjuds?

Företagsanpassad företagsutbildning

Under en hel- eller halvdag utbildas upp till 6 personer i att använda WordPress med den uppsättning som kunden har. Vi arbetar i en kopia av den befintliga hemsidan. Vi går igenom de funktioner som ni använder på er webbplats och hur ni allmänt arbetar bäst med WordPress. Vi har alltid SEO i fokus och därför får du med dig en hel del om hur du kan påverka rankingen när du arbetar i WordPress. Exakt upplägg för utbildningen gör vi tillsammans!

2-3 timmars workshop i WordPress

Samla ihop ett gäng vänner/kollegor. Bestäm en dag och tid på en förbestämd plats där det finns wifi och gott kaffe. (konferensrum, hemma hos någon, ett rymligt café eller liknande). Avsätt minst 2-3 timmar. Ni sitter och jobbar i era egna datorer med era egna webbplatser, Anna finns där som stöd och hjälp hela tiden. Anna visar er bra tillägg och lämpliga tillvägagångssätt för att arbeta i WordPress kontrollpanel. Dessutom hjälper hon er att lösa problem/hinder på er WordPress hemsida som ni har eller får under workshopen.

Punktinsats i kursformat

Vi ger dig möjligheten att köpa kurs på löpande timmar. Det har visat sig vara en väldigt uppskattad lösning när kunden behöver ha hjälp att komma vidare med sin WordPress hemsida. Det kan vara att få veta hur man ska välja tema, hur man ska tänka med sökmotoroptimeringen, vad nyckeln är till olika funktioner eller hur man rent praktiskt gör i kontrollpanelen. Oavsett vad man vill lära sig kan man köpa löpande kurstimmar för att lära sig det som är aktuellt just nu.

Onlineutbildning via ex. Skype

Bor du långt ifrån och inte vill att Anna ska åka till dig? Då kan vi ordna med utbildning via ex. Skype eller ett webinar. Flexibla att hitta den absolut bästa lösningen för dig! Det spelar ingen roll om du bor i USA eller i Knivsta, med Skype eller andra digitala hjälpmedel kan alla få hjälp, stöd och utbildning av Anna.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med din WordPress webbplats?

Boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte, digitalt eller över en kopp kaffe!