Skip to main content

Vi värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, delar och skyddar dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in olika typer av personuppgifter när du besöker vår webbplats eller använder våra tjänster, inklusive men inte begränsat till:

  • Personlig information (namn, kontaktinformation, etc.)
  • Användardata (inloggningsinformation, användarbeteende, etc.)
  • Teknisk information (IP-adress, webbläsarinformation, etc.)

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi använder dina personuppgifter för att:

  • Tillhandahålla och förbättra våra tjänster
  • Anpassa din användarupplevelse
  • Analysera användarbeteende och webbplatsprestanda
  • Skicka relevant information och marknadsföringsmaterial

Delar vi dina personuppgifter?

Vi delar endast dina personuppgifter med tredje parter i enlighet med tillämplig lagstiftning och i syfte att tillhandahålla våra tjänster.

Cookies och liknande tekniker

Vi använder cookies och liknande tekniker för att förbättra din webbplatsupplevelse och samla in information om ditt användarbeteende. Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av dessa tekniker.

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att samla in och analysera webbplatsstatistik. Genom att använda vår webbplats samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter av Google enligt deras användarvillkor.

Säkerhet

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst eller behandling.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till och rättelse av dina personuppgifter. Kontakta oss om du vill utöva dessa rättigheter eller om du har frågor om vår integritetspolicy.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna integritetspolicy. Vi meddelar dig om väsentliga förändringar genom att publicera den reviderade policyn på vår webbplats.

Kontakta oss

Om du har frågor eller kommentarer om vår integritetspolicy, kontakta oss via uppgifterna som finns på denna sida.

Denna integritetspolicy gäller från 1 dec 2023.