Skip to main content

WordPress konsult

När tiden inte räcker till eller när ni saknar kunskap kan vi hjälpa till som WordPress-konsulter. Vi har mångårig erfarenhet av WordPress och WooCommerce.

Vad gör en WordPress konsult?

Om du tar hjälp av oss som WordPress konsult hjälper vi dig där din tid inte räcker till eller där du behöver ha en professionell insats. När du helt enkelt inte får ihop allt med din webbplats. Det kan vara mindre saker eller större ingrepp och utvecklingsprojekt. När du anlitar oss som WordPress konsult får du inte bara mångårig erfarenhet och kompetens, du får även ett stort engagemang, strukturerat arbetssätt och intresse för ditt företags affärer.

Enstaka timmar eller större projekt

Ni kanske redan har en webbplats i WordPress som ni arbetar med och behöver vidareutveckla den. Oavsett om det gäller korta konsultationer eller mer långsiktiga och omfattande projekt, anpassar vi vårt stöd efter era specifika behov och tidsramar. Vi har möjlighet att påbörja konsultarbetet med kort varsel.

WordPress workshop

Större konsultarbeten brukar inledas med ett par timmars workshop. Tillsammans med er arbetar via fram ett projektunderlag som utgör grunden för konsultinsatsen. Syfte, mål och en att-göra lista, med vem som är ansvarig för vad och några planeringsdatum, är exempel på vad som bestäms under workshopen.

Ökad kunnskap

Att dela kunskap med andra tycker vi är utvecklande och vi utvecklas gärna tillsammans med våra kunder. Alla relationer ger oss nya insikter och djupare kompetens. Vi har samlat på oss massa kunskap från olika branscher som vi gärna delar med oss av.

Mer om vårt konsultarbete

Exempel på vad vi, som WordPress konsult kan hjälpa er med.

1

Nya funktioner i WordPress

Saknas det en funktion på er hemsida? Har ni kanske behov av flerspråkighet eller e-butikslösning på er hemsida? Har ni letat efter plugins till WordPress men är osäkra på vad ni ska välja? Kanske behövs unikt plugin programmeras? Oavsett hur ert behov ser ut är ni välkommen att vända er till oss.
2

Ändra design på hemsida

Önskar ni ändra något i designen på er hemsida? Byta bakgrundsfärger eller skapa en helt annan layout? En unik design på en specifik sida? Kanske har ni bytt grafisk profil på företaget och behöver ändra färger och typsnitt? Vi kan hjälpa till med mindre och större design- och layoutjusteringar.
3

Ändra innehåll på hemsidan

Vi kan hjälp till med att uppdatera och publicera nytt innehåll på er webbplats. Vi ordnar med texter och bilder åt er eller så skickar ni innehållet så lägger vi in det så att det ser snyggt ut. Har er verksamheten utvecklats med fler tjänster som ska in på hemsidan eller har ni fått nya medarbetare som ska in på hemsidan? Kontakta oss så hjälper vi er!
4

Problem med ett köpt WordPress-tema

Tycker ni att det är svårt och krångligt att konfigurera temat som ni precis har köpt? Vi har genom åren arbetat med både egenutvecklade teman samt köpta premuim-teman och kan snabbt sätta oss in i hur just ditt tema är uppbyggt. Behöver WordPress-temat uppdateras? Oavsett ert behov kan vi hjälpa till.
5

Analys och rådgivning WordPress

Känner ni att din webbplats kan förbättras, men kan inte riktigt kan sätta fingret på vad det kan vara som bör ändras? Vill du få ett expertutlåtande för att kunna prioritera och bestämma vad du ska satsa på? Vi kan hjälpa till med nulägesanalyser och komma förslag med konkreta åtgärder på kort och lång sikt.
6

Rådgivning digital marknadsföring

Vi arbetar mycket med olika typer av digital marknadsföring och kan hjälpa er med rådgivning inom strategi, SEO, Google Ads, nyhetsbrev och annonsering på sociala medier.