0704-401-401 anna@vimlewebb.se

WordPress konsult

Vad gör en WordPress konsult?

Om du tar hjälp av VimleWebb som WordPress konsult hjälper vi dig där din tid inte räcker till eller där du behöver ha en professionell insats. När du helt enkelt inte får ihop allt med din webbplats. Det kan vara små saker eller större ingrepp. När du anlitar VimleWebb som WordPress konsult får du inte bara erfarenhet och kompetens, du får även ett stort engagemang, strukturerat arbetssätt och intresse för ditt företags affärer.

Du bestämmer omfattningen

Du kanske gärna själv arbetar med din webbplats, vilket är toppenbra! Men om du fastnar någon gång och behöver hjälp att komma loss kan vi hjälpa dig. Hjälpen du behöver kan vara av väldigt olika karaktär och ta olika lång tid.

 

Kanske starta med Workshop

Ett konsultarbete kan börja med ett par timmars workshop. Där vi tillsammans arbetar fram ett projektunderlag som grund för konsultinsatsen. Syfte, mål och en att-göra lista, med vem som är ansvarig för vad och planeringsdatum, är exempel på vad som bestäms under workshopen.

Utvecklande samarbeten

Du får ökad kännedom om vad besökare förväntar sig av din webbplats och om du är lyhörd kommer du lära dig en hel del om din webbplats. Att dela kunskap med andra är utvecklande och vi utvecklas gärna tillsammans med våra kunder. Alla relationer ger oss nya insikter och djupare kompetens, fantastiskt!

 

Exempel på vad vi, som konsult, kan hjälpa dig med

Nya funktioner

Saknas det en funktion på din sajt? Har du behov av flerspråkighet eller e-butikslösning på din hemsida? Letar du tillägg men inte vet vad du ska välja? Kanske ett unikt tillägg behöver programmeras? Oavsett ditt behov är du välkommen att vända dig till VimleWebb.

Utseende & layout

Vill du ändra något i utseendet på din sajt? Byta bakgrundsfärg eller skapa en helt annan layout? En unik layout på en specifik sida? Kanske du vill börja använda ett annat typsnitt? Ändra färger eller kanske rent av byta tema helt och hållet? Små som stora design- och layoutjusteringar gör vi.

Innehållsändringar

Du behöver inte känna att din webbplats blir inaktuell om du inte hinner uppdatera med nytt innehåll. Vi fixar text och bild åt dig eller så mejlar du innehållet så lägger vi in det snyggt och rätt. Har verksamheten utvecklats med fler tjänster som ska in på sajten? Nya medarbetare?

Temakonfigurering

Är det krångligt att konfigurera ditt tema som du vill? Vi har genom åren arbetat med både egenutvecklade teman samt premiumteman och kan snabbt sätta oss in i hur just ditt tema är uppbyggt. Har du en färdig mall som tema på din sajt? Behöver temat uppdateras? Oavsett behov hjälper vi dig!

Inlärning/kurser

Köp ett par timmars handledning så jobbar vi tillsammans med utvecklingen av din webbplats. Kanske med det tekniska eller med innehållets layout. Vill du förstå alla inställningsmöjligheter på din webbplats för att själv kunna arbeta med den mer effektivt? Vi lär dig gärna allt vi kan!

Analyser & rådgivning

Känner du att din webbplats kan förbättras, men inte riktigt kan sätta fingret på vad det kan vara som bör ändras? Vill du få ett utlåtande för att du ska kunna prioritera vad som ska justeras och hur. Kanske en analys av vad som bör göras on-page till förbättrad sökmotoroptimering?

Andra tjänster hos VimleWebb

Är VimleWebb rätt WordPress webbyrå för dig?