Du bestämmer vad vi ska göra

Som din WordPress konsult är vi ditt bollplank, hjälper dig där du behöver assistans och stöttar dig i ditt arbete och dina funderingar med din webbplats.

Jobbar du gärna själv i WordPress?

Det är toppenbra! Om du fastnar ibland och behöver hjälp att komma loss kan vi hjälpa dig. Du är också välkommen att hämta inspiration hos oss och du får alltid ökad kunskap när du anlitar VimleWebb.

Från kort telefonrådgivning till många timmars arbete

Hjälpen du behöver kan vara av väldigt olika karaktär. Kanske du bara behöver ha en länk för att själv kunna läsa vidare om hur du ska göra. Kanske du vill att vi gör ett litet inhopp och gör inställningar för att du själv sedan ska kunna arbeta vidare. Kanske du vill att vi gör det tekniska men att du sköter allt annat.

Workshop

Det är vanligt att vi börjar samarbetet med en workshop. Där jobbar vi fram ett projektunderlag som vi tillsammans kan jobba utifrån. Syfte, mål och en att-göra lista med vem som är ansvarig för vad är exempel på innehåll i dokumentationen som skapas under workshopen. Framtidsplaner är en annan viktig del som också behandlas under vår workshop.

En viktig del med en workshop är att allas kompetenser och önskemål kan ventileras och därmed vara med som underlag vid beslut om åtgärder.

Vägarna är många

Du bestämmer själv vad du vill att vi gör och vad du själv gör. Tillsammans hjälps vi åt att skapa eller underhålla en webbplats som visar ditt företags bästa sida.

Exempel på konsultarbeten vi gör

Premium WordPresstema

Om du t.ex. har laddat hem ett premiumtema så medföljer det ofta väldigt många olika inställningar och tillgängliga funktioner. Det kan vara svårt att veta hur man sätter upp det nya temat för att få den layout och de funktioner man vill ha. Vi har genom åren arbetat med många premiumteman och kan därför snabbt sätta oss in i hur just ditt tema är uppbyggt och därmed snabbt hjälpa dig komma vidare.

Nytt WordPresstema

Även om du vill göra allt själv på din webbplats så kan du köpa ett unikt programmerat tema av oss som innehåller den design och de funktioner du behöver och önskar. Med ett tema anpassat efter dina behov får du en riktigt snabb laddtid, vilket ju både användare och Google gillar. Det är viktigt med hög användarvänlighet både för besökare och dig! Kontrollpanelen innehåller bara sådant du faktiskt använder och behöver.

Nya funktioner

Saknas det en eller flera funktioner på din site? Du kanske är väldigt nöjd med din webbplats men önskar den var t.ex. responsive? Har du önskemål om flerspråkighet eller e-butikslösning på in hemsida? Letar du plugins men inte vet vilket du ska välja? Finns det inte ett plugin som gör det du önskar? Oavsett ditt behov av programmering eller rådgivning är du välkommen att vända dig till VimleWebb.

Utseende

Vill du ändra något i utseendet på din site? Byta bakgrundsfärg eller skapa en helt annan layout? En ny layout på en specifik sida? Du får gärna bolla idéer med oss, vi vet om det är möjlighet att genomföra det du önskar i just ditt tema. Kanske du vill börja använda ett annat typsnitt, det finns många att välja mellan med t.ex. Google Fonts. Du är välkommen med dina funderingar och frågor, oavsett om det är stora eller små förändringar.

Uppdateringar av innehållet

Du behöver inte känna att din webbplats blir inaktuell bara för att du inte hinner uppdatera med nytt innehåll. Det finns flera vägar att lösa det. Antingen så ordnar vi med text och bild åt dig och lägger in på webbplatsen eller så mailar du över text och bild så lägger vi in det på rätt sätt i din befintliga struktur. Det går att prenumerera på tjänsten att få uppdateringar gjorda regelbundet till både webbplatsen och i ett nyhetsbrev.

Analys av webbplatsen

Känner du att din webbplats kan förbättras, men inte riktigt kan sätta fingret på vad det kan vara som bör ändras? Eller behöver och vill du få ett utlåtande av en erfaren person för att du ska kunna prioritera vad som ska justeras när. Ofta behöver strukturen på innehållet uppdateras. Sökmotoroptimering kan göras i flera steg, en analys av vad som bör göras on-page kan du få av VimleWebb.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med din WordPress webbplats?

Boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte, digitalt eller över en kopp kaffe!